torstai 11. huhtikuuta 2013

Högberget

Eilen tuli tehtyä lyhyt retki, vaelsin kotoa Sipoonkorven kansallispuistoon läpi maalaismaiseman. Kohteeksi otin Högbergetin josta avautuu hieno maisema niin merelle kuin kaukana siintävään kaupunkimaisemaankin. Perillä tutkin kalliomuodostelmia, kuvasin maisemia, testasin välineitä ja nautin niin lähellä suurkaupunkia olevasta erämaasta. Huipulta näkyi meri, Helsingistä erotin Pasilan tornin, Linnamäen, Kallion kirkon, lännessä siinsi lentoasema ja pohjoisessa Keravan maamerkki KOFF. Ja yö nukuttiin tottakai riippumatossa.

Nyt yöretket alkaa olla ennen reissua tehty. Kesän lähestyessa siirrytään maastopyörän päälle hakemaan lisää potkua jalkoihin ja välillä tehdään päivän vaelluksia tuttuihin maisemiin.

Högberget kotoa nähtynä.
Högberget
Panoraama etelä-länsi suuntaan.
Helsinki-Vantaa lentoasema
Amir testaa yöpaikkaa.

Aurinko laskee.




2 kommenttia:

  1. Mitä muuta kunto ohjelmassa ennen reissua? Entäs vanha harjoitustausta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peruskunto on varmaan kohdillaan, talven jälkeen täytyy kuitenkin aloittaa vai pitisikö sanoa että pääsee taas aloittamaan maastopyöräilyn yms. ja se auttaa hyvin jalkojen voimaan. Talvi kun on mennyt ilman suurempia treenejä, hiihto, luistelu ja muut sellaiset kun ei ole minun lajeja, ainakaan vielä. Ensi talveksi on tosin tulossa sukset...kiitos tyttöni.
      Eli keväällä ja alkukesästä on tiedossa vain pyöräilyä, kävelyä, kalliokiipeilyä ja pieniä vaelluksia, yöreissukaan ei ole täysin pois suljettu. Reilut 5 viikkoa menee varmasti nopeasti.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.